Pui cu sos de oua
PrinteazaPui cu sos de oua din: piept de pui, oua, mustar, ulei, iaurt, ceapa, marar, sare, piper.
- 1 piept de pui
- 5 ouă
- 2 linguri muştar
- 50 ml ulei
- 2 cutii iaurt
- 1 legătură ceapă verde
- 1 legătură mărar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli carnea, presari sare şi piper după gust, o aşezi într-un vas, tomi puţin ulei şi o ceaşcă de apă şi o dai la cuptor. în acest timp pregăteşti sosul.
Fierbi ouăle şi când sunt gata le cureţi şi le treci prin râzătoare. Amesteci muştarul cu uleiul ca la maioneză şi potriveşti de sare şi piper după gust.
Torni şi iaurtul, adaugi ouăle rase, ceapa tocată şi la sfârşit mărarul tocat.
Când friptura este gata o scoţi pe un platou şi o aduci la masă cu sosul alături.
Pofta buna!