Pui cu sos de rosii

Printeaza

Pui cu sos de rosii

Ingrediente:Pui cu sos de rosii

  • 1 piept de pui
  • 6 roşii potrivite, coapte bine
  • 1 căpăţână usturoi
  • 2 linguriţe muştar
  • 2 linguriţe zahăr
  • 1 linguriţă condment
  • sare după gust
  • ulei

 

Mod de preparare:

Speli pieptul de pui, îl tai bucăţele şi-l rumeneşti într-o tigaie cu ulei. Când carnea este prăjită, o scoţi pe farfurie şi o laşi deoparte.

In uleiul încins prăjeşti apoi usturoiul tăiat bucăţele cu roşiile to­cate, apoi adaugi muştarul, condimen­tul şi zahărul şi amesteci.

Potriveşti de sare şi laşi să fiarbă la foc mic, cu capac, până scade. Când începe să sca­dă pui şi pieptul pră­jit şi mai laşi să fiar­bă încă 5 minute.

Reţeta merge foarte bine cu mămăliguţă.

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.