Pui cu sos de rosii
PrinteazaPui cu sos de rosii
- 1 piept de pui
- 6 roşii potrivite, coapte bine
- 1 căpăţână usturoi
- 2 linguriţe muştar
- 2 linguriţe zahăr
- 1 linguriţă condment
- sare după gust
- ulei
Mod de preparare:
Speli pieptul de pui, îl tai bucăţele şi-l rumeneşti într-o tigaie cu ulei. Când carnea este prăjită, o scoţi pe farfurie şi o laşi deoparte.
In uleiul încins prăjeşti apoi usturoiul tăiat bucăţele cu roşiile tocate, apoi adaugi muştarul, condimentul şi zahărul şi amesteci.
Potriveşti de sare şi laşi să fiarbă la foc mic, cu capac, până scade. Când începe să scadă pui şi pieptul prăjit şi mai laşi să fiarbă încă 5 minute.
Reţeta merge foarte bine cu mămăliguţă.
Poftă bună!