Pui cu sos de smantana si marar
PrinteazaPui cu sos de smantana si marar din: piept de pui, vin alb sec, smântână de gătit, unt, mărar, sare, piper.
Ingrediente:
- un piept de pui
- 500 ml vin alb sec
- 200 ml smântână de gătit
- o nucă unt
- o legătură mărar
- sare
- piper
Mod de preparare:
Carnea de pui se spală cu apă rece, apoi se şterge cu un prosop absorbant de bucătărie. Se’taie cuburi mai mari şi se pune la călit în unt topit. După ce şi-a schimbat culoarea, se toarnă vinul şi se mai lasă la fiert aproximativ 25 de minute.
Se toarnă apoi şi smântână, se potriveşte de sare si piper şi se mai lasă pe foc timp de aproximativ 5 minute. Se trage vasul de pe foc, se pune mărarul, se amestecă şi se aduce la masă cu garnitura dorită
Pui cu sos de smantana si marar
Pofta buna!