Pui cu sos picant si telina

Printeaza

O reteta delicioasa de pui picant din:carne de pui, telina, ceapa, zahar, ulei de masline, piper si sare.

Ingrediente: Pui cu sos picant si telina

  • 1 pui de 1,200 kg
  • l ţelinămică
  • 4 cepe mijlocii
  • 2 linguri zahăr
  • 3 linguri ulei măsline
  • piper
  • sare

Mod de preparare:

Speli şi tai carnea în bucăţi potrivite, aşezi într-o cratiţă de tuci. Adaugi ţelina tăiată în felii subţiri, sosul picant, 1/2 pahar apă, acoperi vasul şi laşi la foc 30 minute.

Intre timp dai pe râzătoare morco­vul şi tai ardeii fin. Incălzeşti uleiul de măsline şi căleşti aceste legume 5 minute, într-un castron, amesteci ule­iul, oţetul, zahărul şi piperul, pe care îl torni peste morcovi şi ardei. După 2 minute torni în vasul cu carne şi dai .la cuptor 5 minute. Decorezi cu pătrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.