Pui cu sos si patrunjel
PrinteazaPui cu sos si patrunjel din: pui, ceapa, suc de rosii, ulei, sare, piper, patrunjel.
- 2 copane şi 2 aripi de pui
- o ceapă
- 500 ml suc de roşii
- o lingură ulei
- pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Carnea se curăţă bine, se spală şi se lasă la scurs. Se pune la fiert în apă cu sare pentru 20 de minute, apoi se scoate.
In ulei se pune la călit ceapa curăţată şi tăiată mărunt, se lasă 2 minute si apoi se toarnă sucul de roşii. Se lasă să fiarbă 10 minute si apoi se adaugă carnea fiartă.
Se mai lasă la foc mic, în sos, 20 de minute. Se potriveşte gustul de sare şi piper. Se aduce la masă cu pătrunjel deasupra.
Pui cu sos si patrunjel
Pofta buna!