Pui cu sos si patrunjel

Printeaza

Pui cu sos si patrunjel din: pui, ceapa, suc de rosii, ulei, sare, piper, patrunjel.

Ingrediente:Pui_cu_sos_si_patrunjel

  • 2 copane şi 2 aripi de pui
  • o ceapă
  • 500 ml suc de roşii
  • o lingură ulei
  • pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea se curăţă bine, se spală şi se lasă la scurs. Se pune la fiert în apă cu sare pentru 20 de minute, apoi se scoate.

In ulei se pune la călit ceapa curăţată şi tăiată mărunt, se lasă 2 minute si apoi se toarnă sucul de roşii. Se lasă să fiarbă 10 minute si apoi se adaugă carnea fiartă.

Se mai lasă la foc mic, în sos, 20 de minute. Se potriveşte gustul de sare şi piper. Se aduce la masă cu pătrunjel deasupra.

Pui cu sos si patrunjel

Pui_cu_sos_si_patrunjel

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.