Pui cu stafide si bere

Printeaza

Pui cu stafide si bere din: pulpe de pui, ceapa, stafide, bere, ulei de masline, sare, piper.

Ingrediente:Pui cu stafide si bere

  • 4 pulpe de pui
  • 2 cepe
  • 2 linguri cu stafide
  • 1 l bere neagră
  • 3 linguri cu ulei de măsline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Pune la încins uleiul într-o tigaie încăpătoare şi rumeneşte pe rând pulpele de pui condimentate pe fiecare parte. Când devin aurii, scoate-le pe un şervet de hârtie, între timp, curăţă ceapa, toac-o şi pune-o pe foc, în tigaia în care ai rumenit puiul.

Când devine sticloasă, adaugă din nou carnea împreună cu stafidele. Amestecă. Toarnă berea (cât să acopere carnea). Lasă la fiert, la foc mic, aproape 45 de minute, până scade sosul din tigaie, fără să acoperi.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.