Pui cu stafide si bere
PrinteazaPui cu stafide si bere din: pulpe de pui, ceapa, stafide, bere, ulei de masline, sare, piper.
- 4 pulpe de pui
- 2 cepe
- 2 linguri cu stafide
- 1 l bere neagră
- 3 linguri cu ulei de măsline
- sare
- piper
Mod de preparare:
Pune la încins uleiul într-o tigaie încăpătoare şi rumeneşte pe rând pulpele de pui condimentate pe fiecare parte. Când devin aurii, scoate-le pe un şervet de hârtie, între timp, curăţă ceapa, toac-o şi pune-o pe foc, în tigaia în care ai rumenit puiul.
Când devine sticloasă, adaugă din nou carnea împreună cu stafidele. Amestecă. Toarnă berea (cât să acopere carnea). Lasă la fiert, la foc mic, aproape 45 de minute, până scade sosul din tigaie, fără să acoperi.
Pofta buna!