Pui cu susan

Printeaza

Pui cu susan

Ingrediente:Pui cu susan

  • 4 piept de pui ( aprox 150 gr)
  • 2 linguri unt
  • 2 linguri sos de soia
  • 100 gr faina
  • 75 g seminte susan
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

Se rumenesc semintele de susan 5-10 minute in cuptor la 160 grade, fara sa se arda. Se amesteca faina cu sarea piperul si semintele si se asaza pe o bucata de hirtie de copt.

Puiul se da prin sosul de soia si se preseaza pe hirtia cu faina si susan, pe ambele parti. Se asaza puiul
intr-un singur strat intr-un vas yena ( sau tava de cuptor) si se toarna pe deaspura untul topit.
Se coace 40 de minute la 180-200 de grade, turnindu-se o singura data din sosul din tava peste
pui.
Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.