Pui cu tarhon si suc de rosii

Printeaza

Pui cu tarhon si suc de rosii din: pui, faina, ulei, suc de rosii, tarhon, ceapa.

Ingrediente:Pui cu tarhon si suc de rosii

  • un pui
  • o linguriţă faină
  • untdelemn
  • suc de roşii
  • frunze de tarhon
  • o ceapă

 

Mod de preparare:

Se înăbuşă pe foc mic, cu untdelemn, bbucăţile de pui şi ceapa tocată, până scade apa lăsată de carne. Apoi se toarnă apă cât să se acopere carnea şi se lasă să fiarbă.

Când este aproape fiartă carnea se pun frunzele de tarhon, două-trei linguri suc de roşii, sare şi faină. Se fierbe până scade zeama. Se pot adăuga şi câteva ciuperci.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Nina Apostoleanu

    Vreau si eu din puiul asta

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.