Pui cu tarhon
PrinteazaPui cu tarhon
- 1 pui tăiat în bucăţi
- 1 legătură de tarhon
50 ml ulei de măsline - 50 ml supă de pui
- sare, piper măcinat
Mod de preparare:
Pune bucăţile de pui într-o farfurie adâncă . Spală, usucă si taie fin tarhonulUnge bucăţile de pui cu ulei şi presară-le cu tarhon.
Amestecă bine şi dă la rece acoperit cu o folie alimentară, timp de 1 oră. Incălzeşte cuptorul la 210 grade C. Scoate bucăţile de pui şi pune-le într-o tavă de cuptor, sărează şi piperează.
Toarnă supa de pui şi stropeşte bucăţile cu marinată lor. Dă la cuptor timp de 1 oră, având grijă să pui mereu sos pe bucăţile de pui. Serveşte cald, cu legume gratinate.
Pofta buna!