Pui cu tofu

Printeaza

Pui cu tofu din: piept de pui, hasme, dovleac, porumb, telina, ulei de susan, sos hoisin, vin de orez, tofu, condimente.

Ingrediente:Pui_cu_tofu

  • 300 g fileuri de piept de pui
  • 2 haşme
  • 100 g dovleac murat
  • 100 g porumb verde din conservă (ştiulete)
  • 100 g ţelină murată
  • 2-3 linguri ulei de susan
  • 3-4 linguri sos hoisin (gata preparat)
  • 3-4 linguri vin de orez
  • 100 g tofu
  • praf amestec cinci condimente

 

Mod de preparare:

Se spală fileurile de piept de pui, se scurg şi se taie fâşii subţiri. Se curăţă haşmele şi se taie cubulete.

Dovleacul, porumbul verde şi ţelina se pun în strecură-, toare şi se lasă să se scurgă bine. Toate se taie fâşii subţiri. Se amestecă fâşiile de carne cu legumele.

Se amestecă uleiul cu sosul hoisin şi cu vinul de orez, se adaugă peste compoziţia de carne cu legume şi se lasă cca 15 minute la marinat. La sfârşit, se înăbuşe 8-10 minute în wok cu marinada.

Se taie tofu cubulete şi se amestecă cu grijă. Mâncarea se condimentează cu praf amestec cinci condimente şi se serveste în boluri.

Pui cu tofu

Pui_cu_tofu

 

 

 

 

 

 

 

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.