Pui cu unt si condimente

Printeaza

Pui cu unt si condimente

Ingrediente:

  • 300 g piept de pui
  • 30 g unt
  • verdeata
  • sare
  • piper
  • zeama de lamiie

 

Mod de preparare:

Pieptul de pui se scoate de pe os, lasindu-se doar osul cel mic. Se bate ca pentru snitele.

Se presara cu sare si piper, se ruleaza punind inauntru unt amestecat cu verdeata si sare de lamiie.

Se ruleaza carnea spre osul mic care trebuie sa ramina afara impachetindu-se bine untul cu verdeata.

Rulourile se trec prin faina,ou si pesmet si se frig in ulei mult, incins.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.