Pui cu verdeata

Printeaza

Pui cu verdeata din: pui, patrunjel, marar, rosie, ceapa, vin, ulei, sare.

Ingrediente:Pui cu verdeata

  • un pui
  • 5 rădăcini pătrunjel
  • mărar şi pătrunjel verde
  • o roşie
  • o ceapă
  • un pahar vin
  • 3 linguri untdelemn
  • sare

 

Mod de preparare:

Se pun, într-o cratiţă, bucăţele de pui, ceapa tăiată mărunt, pătrunjelul tăiat în felioare subţiri, mărarul şi pătrunjelul verde tocate şi felioare de roşii decojite şi fără seminţe.

Se sărează puţin, se toarnă untdelemnul şi vinul şi se dă la cuptor să fiarbă înăbuşit. Se poate servi şi rece.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.