Pui cu vin
PrinteazaPui cu vin
- 6 pulpe de pui
- 1 pahar de vin rosu
- 2 linguri de miere de albine
- 3 linguri de soia
- 3 catei de usturoi pisati
- sare
- piper
- boia de ardei iute
- 1 lingura de vegeta
- 2 linguri de ulei de uns tava si pulpele
Mod de preparare:
Se spala pulpele si se usuca cu un servetel de hirtie. Se amesteca toate produsele, se ung pulpele si se lasa la marinat cel putin 3 ore.
Se incalzeste cuptorul la 200 de grade, se unge tava cu o lingura de ulei, se aseaza pulpele si
se toarna deasupra sosul de marinata.
Se intorc din cind in cind. Dupa 40-50 de minute se ung pulpele cu o lingura de ulei si se pun la grill pentru 10 minute.
Se serveste cu cartofi la cuptor sau orez alb combinat cu stafide si nuci.
Pofta buna!