Pui la cuptor cu topping de branza din: jumatati de piept de pui, branza cremoasa, supa de pui, vin alb, condimente, unt. Ingrediente: 8 jumatati de piept de pui 8 felii branza cremoasa 350 ml supa de pui 100 ml vin alb condimente, dupa preferinta 1/4 lingura unt topit Mod de preparare: Ungeti o […]
Pui la cuptor cu ardei iute
PrinteazaPui la cuptor cu ardei iute din: pui, telina, oua, sare, ardei iute, ceapa verde, crutoane, migdale, suc de lamaie, maioneza, supa de pui, ulei.
Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru o masă echilibrată.
Carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru a vă asigura aportul de proteine. Deși carnea de pui conține grăsimi, majoritatea grăsimilor din carnea de pui sunt grăsimi nesaturate sănătoase. În plus, carnea de pui poate ajuta la menținerea sănătății oaselor și la creșterea masei musculare.
Ingrediente:
- 180 gr pui gatit si maruntit
- 120 gr telina, tocata
- 3 oua fierte, maruntite
- 1/2 lingurita sare
- 1 ardei iute mic, maruntit
- 2 linguri ceapa verde, tocata
- 1 mana crutoane
- 60gr migdale maruntite
- 3 linguri suc de lamaie
- 90gr maioneza
- Putina supa de pui
- Putin ulei
Mod de preparare:
Amestecati toate ingredientele cu exceptia crutoanelor si a uleiului.
Ungeti o tava termorezistenta si transferati amestecul. Asezati deasupra crutoanele si stropiti cu ulei.
Dati la cuptor la 170C timp de 30 de minute.
Serviti calda.
Pofta buna!
poate iti place si:
Pui la cuptor cu topping de branza
Pofta buna!