Pui la cuptor cu cartofi si condimente

Printeaza

Pui la cuptor cu cartofi si condimente din: pui, condimente pentru friptură de pui, cartofi, ulei.

 

Ingrediente: Pui_la_cuptor_cu_cartofi_si_condimente

  • 1 pui
  • 1 plic de condiment pentru friptură de pui
  • 8 cartofi
  • ulei

Mod de preparare:

Cureţi şi speli foarte bine puiul, îl usuci cu un şervet şi îl laşi deoparte. Amesteci plicul de condiment cu 2 linguri de ulei şi ungi puiul în interior şi exterior, apoi îl pui într-o tavă cu puţină apă şi ulei.

Bagi tava în cuptorul preîncălzit şi laşi puiul la cuptor până se rumeneşte şi trece testul coacerii. Din când în când, scoţi tava şi ungi puiul cu sosul format. între timp, cureţi şi speli cartofii.

Roteşti ustensila în mijlocul fie cărui cartof, până ajunge în capăt, apoi tragi uşor şi obţii spirale, pe care la pui la rumenit într-o baie de ulei.

Scoţi spiralele de cartofi prăjite pe şerveţele, pentru a absorbi grăsimea. Aşezi puiul pe un platou şi împrejurul lui, pui cartofii spirale.

Pui la cuptor cu cartofi si condimente

Pui_la_cuptor_cu_cartofi_si_condimente

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.