Pui la cuptor cu morcovi, dovlecei si cartofi
PrinteazaPui la cuptor cu morcovi, dovlecei si cartofi din: pui, ulei, morcovi, telina, cartofi, rosii cherry, pasta de tomate, cimbru, sare, piper.
- 1 pui
- 100 ml ulei
- 2 morcovi
- 1 telina mica
- 2 cartofi mari
- 250 g rosii cherry
- 1 lingura pasta de tomate
- 1 lingurita cimbru uscat
- sare
- piper
Mod de preparare:
Tăiaţi puiul în 2 pe lung, ungeţi-l cu ulei, presăraţi-l cu sare, piper şi cimbru, apoi puneţi cele 2 jumătăţi de pui într-o tavă şi coaceţi-le în cuptor până când se rumenesc bine.
Intre timp, curăţaţi legumele, spălaţi-le şi căliţi-le în ulei şi 2-3 linguri de apă până când se înmoaie.
Adăugaţi pasta de tomate şi roşiile cherry şi mai lăsaţi să fiarbă la foc mic 5 minute. Serviţi puiul fierbinte cu garnitură de legume.
Pui la cuptor cu morcovi, dovlecei si cartofi
Pofta buna!