Pui la cuptor cu orez si migdale

Printeaza

Pui la cuptor cu orez si migdale din: pui, orez, migdale, eminte de brad, carne tocata de vita, iaurt, cocos, cuisoare, scortisoara, piper, sare.

Ingrediente:

  • 1 pui mai mare
  • 1 pahar orez
  • 1 pahar migdale
  • 1 pahar seminţe de brad
  • 500 g carne tocată de vită, uşor prăjită în ulei
  • 1 pahar cu iaurt
  • nucă de cocos rasă
  • cuişoare
  • scorţişoară
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Se amestecă bine carnea tocată, orezul fiert pe jumătate, seminţele de brad şi migdalele prăjite în ulei. Cu acest amestec se umple puiul, spălat, curăţat şi frecat bine cu mălai.

Se coase şi se pune la prăjit în ulei. Când este frumos rumemit pe toate părţile se adaugă apă caldă (cât să-l acopere) şi se presară deasupra condimentele. Când este gata, se scoate, se unge (cu iaurt şi se introduce din nou pentru puţin timp la cuptor.

Se serveşte cu legume fierte.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.