Pui la cuptor cu vin si bulion
PrinteazaPui la cuptor cu vin si bulion din: piept de pui, ceapa, telina, morcov, ulei, bulion, vin alb, patrunjel, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 1 ceapă
- 2 fire ţelină
- 1 morcov
- 2 linguri ulei
- 1 lingură bulion
- 1 litru vin alb
- pătrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
In ulei se rumeneşte întâi carnea şi apoi se transferă într-un vas de cuptor.
In acelaşi ulei se pun la rumenit ceapa, telina si morcovul tăiate mărunt. Se transferă în vas, lângă pui.
Se adaugă bulionul desfăcut cu puţin vin si restul de ulei din tigaie.
Se presară sare şi piper, se coace 10 minute, apoi se toarnă restul vinului şi se continuă coacerea.
Se aduce la masă cu pătrunjel si garnitură, după gust.
Pui la cuptor cu vin si bulion
Pofta buna!