Pui la cuptor cu vin si bulion

Printeaza

Pui la cuptor cu vin si bulion din: piept de pui, ceapa, telina, morcov, ulei, bulion, vin alb, patrunjel, sare, piper.

 

Ingrediente:

  • 1 piept de pui
  • 1 ceapă
  • 2 fire ţelină
  • 1 morcov
  • 2 linguri ulei
  • 1 lingură bulion
  • 1 litru vin alb
  • pătrunjel
  • sare
  • piper

Mod de preparare:

In ulei se rumeneşte întâi carnea şi apoi se transferă într-un vas de cuptor.

In acelaşi ulei se pun la ru­menit ceapa, telina si morcovul tăiate mărunt. Se transferă în vas, lângă pui.

Se adaugă bulionul desfăcut cu puţin vin si restul de ulei din tigaie.

Se presară sare şi piper, se coace 10 minute, apoi se toar­nă restul vinului şi se continuă coacerea.

Se aduce la masă cu pătrunjel si garnitură, după gust.

 

Pui la cuptor cu vin si bulion

Pui_la_cuptor_cu_vin_si_bulion

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.