Pui cu Măsline și Rozmarin din: piept de pui, masline, ulei de masline, usturoi, rozmarin, sare, piper, suc de lamaie, supa de pui. Măslinele adaugă o notă sărată și bogată, iar rozmarinul contribuie la un buchet aromatic care îmbogățește fiecare mușchi de pui. Ingrediente: 4 piepturi de pui desosate și fără piele 1 cană […]
Pui cu curry si cirese
PrinteazaPui cu curry si cirese din: pui, cirese, pasta curry, miere, lamaie, crema de branza, menta, sare, piper.
Carnea de pui este o sursă bună de proteine, vitamine și minerale, inclusiv vitamina B6, vitamina B12, niacină, seleniu și fosfor. În funcție de modul în care este preparată, carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru o masă echilibrată.
Carnea de pui poate fi o opțiune sănătoasă pentru a vă asigura aportul de proteine. Deși carnea de pui conține grăsimi, majoritatea grăsimilor din carnea de pui sunt grăsimi nesaturate sănătoase. În plus, carnea de pui poate ajuta la menținerea sănătății oaselor și la creșterea masei musculare.
Pui cu curry si cirese
Mod de preparare:
rup în bucăţi cât o înghiţitură 600g de pui fiert şi se scot sâmburii de la 350-450g de cireşe. (Se taie cireaşa în jumătate şi se foloseşte vârful unui cuţit mic şi ascuţit pentru a scoate sâmburele sau foloseşte un aparat de scos sâmburii, dacă ai aşa ceva).
pun într-un robot de bucătărie 1 lingură pastă korma de curry, 1 linguriţă de miere, 1 lingură suc de lămâie şi 200g cremă de brânză sau quark, 1 mână frunze de mentă, sare şi piper.
amestecă până ce compoziţia este destul de omogenă, dar nu lăsa amestecul să devină piure.
întinde pe o farfurie conţinutul unui pachet de diverse feluri de frunze de salată, se împrăştie deasupra bucăţile de pui, urmate de cireşe.
taie rădăcinile şi cam 3cm din cozile unei legături de ceapă verde, apoi se taie în felii lungi, pe diagonală, şi se împrăştie peste carnea de pui.
picură dressingul deasupra.
Pofta buna!
Pofta buna!