Pui curry cu spanac

Printeaza

Pui curry cu spanac din: piept de pui, supa de pui, usturoi, ghimbir, praf curcuma, ardei gras rosu, lapte de cocos, spanac, sare si piper.

Ingrediente:

  • trei piepti de pui, taiati cubulete
  • o cana de supa de pui
  • trei catei de usturoi
  • o lingura de ghimbir tocat marunt
  • o lingurita praf curcuma
  • o ceapa medie, feliata
  • un ardei gras rosu taiat fasii subtiri
  • 150 ml lapte cocos
  • patru maini de spanac
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Puneti apa la fiert pentru spanac. In acest timp taiati pieptii de pui in bucati de doi centimetri.

Separat, sotati ceapa in putina supa de pui, la foc mediu, timp de 4-5 minute, dupa care adaugati usturoiul si ghimbirul. Amestecati bine, apoi puneti si praful de curcuma.

Dupa acesti pasi adaugati pieptul de pui, toata supa de pui, laptele de cocos, ardeiul gras si amestecati timp de 8-10 minute, sau pana cand se gateste pieptul de pui.

In apa care fierbe separat pentru spanac introduceti spanacul pentru un singur minut, apoi scoateti-l, scurgeti-l si puneti-l pe farfuria de servit. Deasupra asterneti mancarea de pui cu legume si serviti.

Pui curry cu spanac

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.