Pui la cutor cu morcov, cartof si cimbru
PrinteazaPui la cutor cu morcov, cartof si cimbru din: cartofi, morcovi, ceapa, pui dezosat fără pieliţă, apă, cimbru, piper, ulei.
Ingrediente:
- 4 cartofi mari
- 6 morcovi
- 1 ceapă
- 1 pui dezosat fără pieliţă
- 100 ml apă
- 1 lingură cimbru
- piper
- ulei
Mod de preparare:
Intr-o tavă pui puţin ulpi, apoi aşezi cartofii tăiaţi felii mai groase, morcovii tăiaţi bastonaşe şi ceapa tăia ta în patru. Carnea de pui o tai bucăţi potrivite, pe care le pui deasupra legumelor.
Torni apa amestecată cu cimbru şi piper peste carne şi legume. Dai tava la cuptorul încins şi laşi până totul se rumeneste.
Pofta buna!