Pui de balta condimentati cu sos de ceapa si usturoi

Printeaza

 Pui de balta condimentati cu sos de ceapa si usturoi

Ingrediente:Pui de balta condimentati cu sos de ceapa si usturoi

  • 36 pui de baltă (numai copanele)
  • sare
  • piper
  • 6 căţei de usturoi
  • 1 legă­tură de pătrunjel
  • 1/2 lămîie
  • 3 linguri sos brun de peşte
  • 50 g făină
  • 120 g ulei
  • 40 g unt
  • 2 fire ceapă verde
  • 1/2 pahar vin

 

Mod de preparare:

Copanele se curăţă de piele, se usucă cu un şervet, se dau prin făină şi se prăjesc în ulei.

Se pun apoi într-o cratiţă. Separat se sotează în unt ceapa şi usturoiul tocate, se pune sare, sosul brun, zeama de lămaie şi vinul.

Acest sos se toarnă peste puii de baltă, se mai fierb 10 minute şi se pune verdeaţă tocată.

 

Pofta buna!

1 comentariu

  1. Sunt bestiali puii de balta. Seamana cu puiul

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.