Pui de sepie la grătar

Printeaza

Pui de sepie la grătar

Ingrediente: Pui de sepie la grătar

  • 400 g pui de sepia
  • trei linguri de pătrunjel verde tocat
  • o lămîie
  • ulei de măsline
  • sare şi piper

Curăţă şi spală puii de sepie, apoi lasă-i să se marineze o jumătate de oră într-un amestec de ulei, suc de lămîie, sare şi piper.

Scoate-i apoi din marinată şi cotace-i pe grătar, în cuptorul preîncălzit.

Aşa­ză-i pe platoul de servit, toarnă dea­supra o picătură de ulei şi presară pătrunjel verde tocat.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • sepie la gratar
  • reteta sepie la gratar

1 comentariu

  1. Sa incerc si eu pui de sepie la gratar. Imi place tot ce inseamna fructe de mare.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.