Pui delicios cu migdale

Printeaza

O reteta simpla de pui cu migdale din: piept de pui, ulei de soia, migdale si sos de soia de amidon.

Ingrediente:Pui delicios cu migdale

  • 500 g piept de pui
  • 100 ml ulei de soia
  • 100 g migdale
  • 50 ml sos de soia amidon

 

Mod de preparare:

Taie piepţii de pui în bucăţi nu prea mari şi tăvăleşte-le prin amidon. Taie migdalele bucăţi mai mari.

Incălzeşte 60 ml de ulei de soia într-o tigaie şi căleşte bucăţile de carne până când se fac aurii pe toate părţile. Când sunt gata, scoate-le, scurge uleiul din tigaie şi pune-le la loc.

Pune restul de 40 ml de ulei într-o altă tigaie şi prăjeş­te foarte puţin, migdalele. Răstoarnă-le în tigaia cu carne, adaugă sosul de soia, un praf de sare şi prăjeşte totul, la foc mare, câteva minute. Serveşte puiul cu migdale fierbinte, însoţit de salată de sezon, după gust.

Varinate: Dacă îţi rămâne carne, poţi s-o toci şi s-o amesteci cu cartofi fierţi şi zdrobiţi, ou şi pesmet. Amestecă bine, mode­lează crochete din compoziţie şi prăjeşte-le în ulei încins.

Pui delicios cu migdale

Pui delicios cu migdale

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.