Pui cu dovleac si tarhon din: pui, dovleac, ceapa, usturoi, tarhon, vin alb sec, ulei de masline, nucsoara, sare, piper.
Ingrediente:
un pui
400 g dovleac
2 cepe
2 căţei usturoi
tarhon
100 ml vin alb sec
2 linguri ulei de măsline
un praf nucşoară
sare
piper
Mod de preparare:
Se curăţă dovleacul şi se taie felii. Acestea se rumenesc uşor într-o tigaie cu ulei încins, se scot şi, în acelaşi ulei, se pune la călit puiul pârlit şi tăiat bucăţi.
Se adaugă usturoiul, ceapa, sare şi piper şi se călesc împreună aproximativ 10 minute.
Se toarnă şi vinul în aceeaşi tigaie şi se lasă 2-3 minute la foc mare.
Apoi, se reduce focul, se acoperă şi se lasă la fiert aproximativ 40 de minute.
După acest timp, se pun dovleacul, tarhonul şi se presară nucşoară. Se mai lasă 10 minute pe foc.
Ciocanele de pui cu dovleac din: ulei de masline, unt, ceapa rosie, ciocanele de pui, sare, piper, oregano, patrunjel, usturoi, ulei de masline, otet, dovleac, rosii, vin si fasole alba. Ingrediente: 30 ml de ulei de masline 30 ml de unt 2 cepe rosii, taiate in patru 6-8 ciocanele de pui sare si piper 20 […]
Pui la tava cu dovleac din: piept de pui, ulei, esalote, ceapa, faina, usturoi, dovleac, smantana. Ingrediente: 6 bucati piept de pui, cu os 2 linguri ulei de mâsline 400 g eşalote mici 1 ceapă, tăiată felii 2 căţei de usturoi, tocat 2 linguri făină 150 ml dry sherry zeama şi coaja răzuită de la 1 […]
Lasagna cu pui si dovleac din: piept de pui, ceapa, dovleac, smantana, mozzarella, ulei, sos de rosii, foi de lasagna. Ingrediente: un piept de pui o ceapă 400 g dovleac un pachet foi de lasagna 500 ml sos smântână de gătit 250 ml sos de roşii 200 g mozzarella 2 linguri ulei sare piper Mod de […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.