Pui dulce-picant cu ananas si mazare
PrinteazaPui dulce-picant cu ananas si mazare din: piept de pui, turmeric sau curry, cepe roşii, baby corn, mazăre nouă, ananas, ardei graşi, ulei, sos de chili.
Ingrediente:
- 1 piept de pui
- turmeric sau curry
- 2 cepe roşii
- 100 g baby corn
- 100 g mazăre nouă
- 100 g ananas
- 4 ardei graşi mici, de preferinţă roşii
- 2 linguri ulei
- 2 linguri sos chili
Mod de preparare:
Cureţi pieptul de pui de oase şi piele. Speli carnea, o laşi să se scurgă şi o tai în cubuleţe de 2 cm. Cureţi şi speli ceapa şi ardeii. Tai mărunt ceapa şi ardeii, iar ananasul în cuburi.
Incingi într-o tigaie wok uleiul şi căleşti cubuleţele de carne de pasăre pe care; în prealabil, le-ai presărat cu turmeric sau curry.
Când carnea s-a pătruns, adaugi mazărea şi stingi cu apă fierbinte cât să acopere ingredientele. Le fierbi împreună timp de 5 minute, după care pui ananasul şi boabele de porumb scurse.
După alte 3-4 minute de fierbere, adaugi sosul chili şi amesteci. Serveşti mâncarea după ce s-a ţpai răcorit 5-10 minute.
Pui dulce-picant cu ananas si mazare
Pofta buna!