Pui cu farfale

Printeaza

Pui cu farfale din: piept de pui, paste, ulei, unt, sare, piper, cimbru.

Ingrediente:Pui cu farfale

  • 500 g piept de pui fara os
  • 300 g de paste (farfale)
  • 50 ml ulei
  • 50 g unt
  • sare
  • piper
  • cimbru

 

Mod de preparare:

Pentru inceput se pun pastele la fiert intr-un vas, cu 1 l de apa, sare si se lasa sa fiarba conform instructiunilor de pe cutie.

Separat, se pregateste pieptul de pui. Se curata de pielite, se spala bine, se portioneaza in bucati si se pun la scurs pe un prosop absorbant de bucatarie.

Se pune intr-o tigaie uleiul la incins si se asaza bucatile de pui care, intre timp, au fost condimentate cu sare si putin piper alb si se prajesc.

Se intorc de pe o parte pe cealalta pana se rumenesc.

Se scot din tigaie si se lasa sa se scurga de ulei. Se presara pe deasupra cimbru proaspat sau uscat.

Dupa ce s-au fiert pastele, se scurg de apa fierbinte si se pun pentru 5 minute in apa rece sa nu se lipeasca intre ele cand sunt asezate pe platou.

Se ung apoi cu unt topit si sare, amestecandu-le incet sa nu se rupa.

Se servesc calde cu pieptul de pui si cimbru.

Pui cu farfale

Pui cu farfale

Pofta buna!

 

 


Salată caldă cu farfalle si piept de pui

Salată caldă cu farfalle si piept de pui

O reteta simpla de salata calda cu farfalle si piept de pui din: piept de pui, paste farfalle, rosii cherry, rucola, dovlecel, ciuperci, patrunjel, sare, piper si ulei de masline. Ingrediente: 1 piept de pui 250 g paste farfalle (fundiţe) 8-10 roşii cherry 1 mână de rucola 1 dovlecel 1 conservă cu ciuperci feliate 1 […]

 

 

Pofta buna!

 

Incoming search terms:

  • farfale cu pui
  • farfale cu piept de pui
  • retete cu farfale
  • paste farfale

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.