Pui cu fasole si dovlecei

Printeaza

Pui cu fasole si dovlecei din: muschiulet de pui, fasole, dovlecel, ulei de masline, marar, coriandru, usturoi, sare si piper.

Ingrediente:

  • 500 g muschiulet de pui (partea de pe interiorul pieptului de pui)
  • 400 g fasole grasa alba
  • 1 dovlecel
  • 50 ml ulei de masline
  • 1 legatura marar
  • 1 lingurita rasa seminte de coriandru macinate
  • 2 catei de usturoi
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Curatati fasolea, spalati-o si taiati-o in segmente de circa 3-4 cm. Curatati dovleceii de coaja, spalati-i si taiati-i in bastonase, apoi pe acestea taiati-le in segmente de circa 3-4 cm. Spalati muschiuletii, scurgeti-i de apa, presarati-i cu sare si piper si puneti-i intr-o tigaie, in uleiul incins.

Acoepriti tigaia cu un capac si caliti-i inabusit circa 30 de minute. Separat, intr-o alat tigaie caliti inabusit, in 4-5 linguri de ulei si 50 ml apa, fasolea impreuna cu dovlecelul tocat. Cand fasolea s-a inmuiat, adaugati coriandrul, usturoiul tocat marunt si potrivit de sare si piper.

Mai lasati la foc mic 5 minute, apoi puneti in tigaie bucatelele de carne. Acoperiti tigaia cu un capac si mai lasati 1-2 minute la foc mic. Presarati mararul tocat marunt si serviti cate 3-4 muschiuleti de pui la o portie, alaturi de fasole si dovlecel.

Pui cu fasole si dovlecei

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.