Pulpe de pui cu fasole verde si usturoi din: pulpe de pui, fasole verde, ceapa, usturoi, miere, ulei, piper, mustar, sare, ardei iute, patrunjel. Ingrediente: 250 g fasole verde 2 linguri miere 2-3 căţei usturoi 1 ceapă sare boabe de muştar, după gust boabe de piper roşu 4 pulpe de pui 2 linguri ulei 2-3 […]
Pui cu fasole in sos de vin
PrinteazaPui cu fasole in sos de vin din: pui, fasole, ulei, ceapa, sare, boia, faina, smantana, usturoi, vin, patrunjel.
- 1 pui (aproximativ 1 kg)
- 1 kg fasole verde sau galbenă
- 1 pahar ulei
- 1 ceapă (e mai gustoasă pentru acest fel)
- sare
- boia
- 1 lingură făină
- 100 g smântână
- 5-6 căţei de usturoi
- 1 pahar de vin
- pătrunjel
Mod de preparare:
Puiul îl fierbi sau îl prăjeşti după caz şi dietă.
Fasolea o cureţi, o speli şi o opăreşti în apă clocotită, după care o laşi să se scurgă. într-o cratiţă aşezi puiul pe jumătate fiert şi fasolea călită cu o ceapă.
Adaugi făina amestecată cu supa în care a fiert puiul, vinul, sarea, boiaua de ardei, iar când e aproape gata, usturoiul pisat şi pătrunjelul. O serveşti cu smântână.
Pofta buna!
poate iti place si:
Pulpe de pui cu fasole verde si usturoi
Pui cu fasole verde si ardei
Pui cu fasole verde si ardei din: piept de pui, fasole, ulei, ardei, sare, piper. Ingrediente: 500 g fasole verde un piept de pui 150 ml suc de roşii un ardei 2 linguri ulei sare si piper Mod de preparare: Ardeiul se taie cubuiete sau fâşii care se pun la călit în ulei. Se presară […]
Pofta buna!