Pui cu fasole verde si busuioc

Printeaza

Pui cu fasole verde si busuioc din: maioneza, busuioc, otet, creson, fasole, pui, rosii, sare.

 

Ingrediente:

  • 1 ceaşcă de maioneză
  • 1/4 ceaşcă busuioc tăiat mărunt
  • 2 linguriţe oţet de plante (naragon, în varianta 100% originală)
  • 250 g creson (năsturel), cu părţile tari înlăturate, rupt bucăţi potrivite
  • 500 g fasole verde gata pre­parată, ruptă bucăţi
  • 375 g pui dezosat (fript sau afumat), curăţat de piele, tăiat bucăţi
  • 375 g roşii mai mici, tăiate fiecare în două
  • sare

 

Mod de preparare Pui cu fasole verde si busuioc:

Intr-un castron se bat împreună maioneza, oţetul şi busuiocul, până ce se omogenizează.

Se amestecă, într-un castron mai mare, compoziţia abia preparată cu cresonul, până ce amestecul se prinde de frunze.

Se împarte totul egal în şase porţii, în castronaşe diferite Se amestecă bine în acelaşi castron roşiile, puiul, fasolea verde şi se sărează.

Se divide în şase părţi egale, adăugându-se deasupra creson şi ornându-se cu busuioc.

Se servesc imediat, pentru a îşi păstra aromele, dini farfurii separate sau amestecate înainte între ele, după preferinţă.

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.