Pui cu fasole verde, creson si busuioc
PrinteazaPui cu fasole verde, creson si busuioc din: maioneză, busuioc, oţet de plante (naragon, în varianta 100% originală), creson (năsturel), fasole verde, pui dezosat (fript sau afumat), roşii, sare.
Ingrediente:
- 1 ceaşcă de maioneză
- 1/4 ceaşcă busuioc tăiat mărunt
- 2 linguriţe oţet de plante (naragon, în varianta 100% originală)
- 250 g creson (năsturel), cu părţile tari înlăturate, rupt bucăţi potrivite
- 500 g fasole verde gata preparată, ruptă bucăţi
- 375 g pui dezosat (fript sau afumat), curăţat de piele, tăiat bilcăţi
- 375 g roşii mai mici, tăiate fiecare în două
- sare
Mod de preparare:
Intr-un castron se bat împreună maioneza, oţetul şi busuiocul, până ce se omogenizează.
Se amestecă, într-un castron mai mare, compoziţia abia preparată cu cresonul, până ce amestecul se prinde de frunze.
Se împarte totul egal în şase porţii, în castronaşe diferite.
Se amestecă bine în acelaşi castron roşiile, puiul, fasolea verde şi se sărează.
Se divide în şase părţi egale, adăugându-se deasupra creson şi ornându-se cu busuioc.
Se servesc imediat, pentru a îşi păstra aromele, din farfurii separate sau amestecate înainte între ele, după preferinţă.
Pofta buna!