Ostropel de Pui Tradițional din: pui, ceapa, usturoi, rosii, frunze de dafin, otet, ulei, sare, patrunjel. Ostropelul de pui este o mâncare tradițională românească, care se prepară din bucăți de pui în sos de roșii și ceapă. Originile sale sunt vechi și se crede că această rețetă a fost adusă în România de către aromâni. […]
Pui cu fasole
PrinteazaPui cu fasole din: carne de pui, fasole pastai, ceapa, faina, ulei, patrunjel, sare si smantana.
- 600 g carne de pui
- o conserva mare fasole pastai galbena
- o ceapa
- o lingura faina
- 2 linguri ulei
- patrunjel
- sare
- smantana pentru servit
Mod de preparare:
Intr-o cratiţă cu ulei încins se pune ceapa la călit şi, imediat după ce s-a înmuiat, se pun si carnea.
Se amestecă pentru a se rumeni carnea uniform, pe ambele părţi, si apoi se pun făina şi sarea.
Se adaugă apă, aproximativ 500 ml şi se lasă la fiert în jur de 15 minute.
După acest timp, se pune fasolea trecută prin apă rece şi se mai lasă la fiert încă aproxi¬mativ 10 minute.
Se serveşte cu smântână si pătrunjel.
Pui cu fasole
Pofta buna!
poate iti place si:
Rețetă delicioasă de Pui Shanghai
Rețetă delicioasă de Pui Shanghai din: piept de pui, ulei de susan, ceapa, usturoi, ardei iute, ghimbir, sos de soia, zahar brun, otet de orez, amidon de porumb, sare, piper, seminte de susan, coriandru. Descoperiți secretul preparării unui Pui Shanghai autentic, cu o istorie interesantă și valori nutriționale detaliate. Ingrediente: 500g piept de pui, tăiat […]
Pofta buna!
Este o reteta buna si simpla