Pui cu fenicul

Printeaza

Pui cu fenicul din: fenicul, pui, mustar cu boabe, piper cayenne, branza rasa, sos alb, bagheta, nuci.

Ingrediente: Pui_cu_fenicul

  • 2 bulbi de fenicul
  • 200 gr pui gatit, bucati
  • 2 lingurite de mustar cu boabe
  • piper cayenne
  • 100gr branza rasa
  • sos alb pentru paste
  • 6 felii de bagheta
  • 50g nuci

 

Mod de preparare:

Incinge cuptorul la 190C. Taie capetele bulbilor de fenicul, pastrand frunzele verzi.

Taie bulbii in sferturi si indeparteaza radacina. taie fiecare bucata in doua, apoi fierbe-le intr-o oala cu apa clocotita, sarata in prealabil, timp de 6-8 minute, pana cand devin fragede, apoi scurge-le bine.

Aranjeaza bucatile de fenicul si de pui intr-un vas ceramic, unt cu unt. Incorporeaza mustarul, piper cayenne si doua treimi din cantitatea de branza in sosul alb.

Toaca frunzele de fenicul si adauga in sos. asezoneaza cu sare si piper. Toarna sosul in vas.

Taie feliile de bagheta in cuburi mici si amesteca-le cu branza ramasa si nucile.

Presareaza in vas. Da la cuptor 25-30 de minute. Serviti cu salata.

Pui cu fenicul

Pui_cu_fenicul

Pofta buna!

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.