Pui fiert in vin

Printeaza

O reteta de pui fiert in vin din: pui, ceapa, ardei gras, vin, rosii, marar, patrunjel, sare si piper.

Ingrediente:Pui fiert in vin

  • 1 pui mai mare
  • 3 cepe
  • 1 ardei gras
  • 250 ml vin alb
  • 4 rosii
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Taiati puiul in bucati, tocati ceapa marunt, puneti-le impreuna intr-o cratita cu ulei. Adaugati putin apa si lasati sa fiarba la foc mic. Cand carnea este patrunsa, adaugati ardeiul gras si rosii tocate, apoi vinul.

Puneti cratita la cuptor pentru 20 de minute. Presarati verdeata tocata marunt, la servire.

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.