Punch cu Whiskey și Mere: Ideal pentru evenimente de sezon, cum ar fi petrecerile de Halloween, cinele de toamnă sau chiar sărbătorile de iarnă, acest punch este perfect pentru a fi servit în cantități mari, fiind o alegere populară pentru grupuri. Aromele subtile de mere, scorțișoară și whiskey creează un echilibru între dulce și picant, […]
Pui fraged la ceaun
PrinteazaPui fraged la ceaun din: ulei de masline, ceapa, pulpe dezosate, cartofi, supa de legume, broccoli, verdeata, mazare, ceapa verde si sos pesto.
Ingrediente:
- 1 lingură ulei de măsline
- o ceapă, mărunţită
- 500 g de pulpe dezosate, fără pieliţă
- 300 g de cartofi noi mici
- 425 ml de supă de legume
- 350 g de inflorescenţe mici de broccoli
- 350 g de verdeaţă, tocată
- 140 g mazăre fină
- o legătură de ceapă verde, mărunţită
- 2 linguri de sos pesto
Mod de preparare:
încinge uleiul într-un ceaun. Se adaugă ceapa şi se căleşte 5 minute până se înmoaie, se adaugă puiul şi se prăjeşte până prinde puţină culoare.
adaugă cartofii, supa şi piper negru proaspăt din belşug; se aduce la punctul de fierbere.
acoperă şi se lasă la înăbuşit 30 de minute până ce cartofii se înmoaie şi puiul este gata.
În acest moment amestecul poate fi congelat.
Se adaugă broccoli, verdeţurile, mazărea şi ceapa verde, se amestecă bine şi se lasă în continuare la fiert.
acoperă şi se lasă încă 5 minute, după care se adaugă sosul pesto.
Pui fraged la ceaun
Pofta buna!
Curcan la Cuptor cu Cartofi Dulci și Broccoli
Curcan la Cuptor cu Cartofi Dulci și Broccoli: este o combinație delicioasă și sănătoasă, perfectă pentru mesele în familie sau pentru ocazii speciale. Această rețetă nu numai că este plină de arome, dar și oferă o varietate de nutrienți esențiali, făcând din ea o opțiune echilibrată pentru orice masă. Ingrediente Curcan (1 kg): Carnea de […]