Pui fraged cu legume
PrinteazaPui fraged cu legume din: pulpe de pui, cartofi, lamai, rosii, ceapa, rozmarin, patrunjel, ulei.
- 2 pulpe de pui
- 4 cartofi fierţi
- 3-4 roşii cherry
- 2 lămâi
- o legătură ceapă verde
- un fir rozmarin
- 1/2 legătură pătrunjel
- ulei pentru prăjit
- sare
- piper
Mod de preparare:
Carnea se unge cu sucul unei lămâi, după care se presară cu sare şi piper. Se pune într-o tigaie cu ulei să se rumenească pe ambele părţi.
Intre timp, în altă tigaie cu ulei se rumenesc cartofii fierţi, se adaugă roşiile, lămâia rămasă şi tăiată, ceapa verde tocată, rozmarinul. Se pun apoi peste cartofi şi se mai lasă 5 minute împreună.
Se aduc la masă cu pătrunjel deasupra.
Pofta buna!