Pui fraged la cuptor

Printeaza

Pui fraged la cuptor din: pui, unt, verdeata, ciuperci, sare, piper, rozmarin, morcovi, ulei, apa.

Ingrediente:Pui_fraged_la_cuptor

  • 1 pui
  • 1 pachet de unt
  • 2 legaturi verdeata
  • 250 g ciuperci
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • 3 morcovi
  • ulei
  • apa

 

Mod de preparare:

Tai verdeaţa mărunt şi o amesteci cu untul până la omogenizare. Speli puiul, desprinzi pieliţa de pe piept şi, în spaţiul dintre pieliţă şi carne, pui amestecul de unt şi verdeaţă şi îl întinzi pe toată suprafaţa pieptului.

Cureţi ciupercile şi morcovii. Tai morcovii rondele, apoi umpli puiul cu câteva ciuperci. Aşezi puiul în tavă împreună cu ciupercile rămase şi cu rondele de morcovi.

Presari sare, piper şi rozmarin, torni puţin ulei şi puţină apă şi dai tava la cuptor pentru 45 de minute. Va ieşi un pui foarte aromat şi fraged.

Pui fraged la cuptor

Pui_fraged_la_cuptor

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.