Pui fript cu legume
PrinteazaPui fript cu legume din: pui, castraveti, vin, ardei, ceapa, boia, sare, piper.
- 1 pui
- 1-2 castraveţi muraţi
- 150 ml vin alb
- supă de carne
- 1 ceapă roşie
- 100 g mazăre
- 50 g cornişon (pentru decor)
- 1 morcov
- 1/2 ardei galben
- 1/2 ardei verde
- 1/2 ardei gras roşu
- boia, sare si piper
Mod de preparare:
Umple puiul cu castraveţii muraţi tăiaţi cubuleţe. Aşază-l într-un vas adânc, stropeşte-l cu vin alb şi supă de carne. Dă la cuptor, la foc mic.
Când începe să se rumenească, adaugă în cratiţă restul legumelor: ceapa roşie şi morcovul tăiate rondele, mazărea, ardeii tăiaţi julien. Condimentează şi lasă la cuptor până se pătrund legumele, iar puiul e bine rumenit.
Pofta buna!