Pui fript cu guacamole

Printeaza

O reteta de pui fript cu guacamole din: rosii, avocado, piept de pui, lipii, ceapa, ulei de masline, sare, piper si suc de lamaie.

Ingrediente:Pui fript cu guacamole

  • 3 rosii
  • 2 fructe avocado
  • 4 fileuri de piept de pui
  • 4 lipii
  • 1 ceapa
  • 4 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper
  • 2 linguri suc de lamaie

 

Mod de preparare:

Se prepara guacamole: se curata rosiile de cotoare si seminte si se taie pulpa cuburi. Se toaca ceapa. Se taie in doua fructele de avocado, se golesc de samburii lemnosi, iar pulpa se decojeste si se taie cuburi.

Se amesteca ingredientele pregatite cu 2 linguri ulei, sare, piper si suc de lamaie; se dau la frigider. Carnea se sărează, se pipe­rează, se unge cu 2 linguri ulei şi se frige pe grătar sau în tigaia grill cca 6 min. pe fiecare parte.

Lipiile se încălzesc în tigaia grill. Se taie fâşii carnea şi se aşază pe farfurii cu guacamole. Se ornează cu felii de portocală şi se servesc cu lipii.

Pui fript cu guacamole

Pui fript cu guacamole

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.