Pui cu fructe de mare

Printeaza

Pui cu fructe de mare din: piept de pui, fructe de mare, ceapa rosie, ardei gras, soia, vin alb, sare si piper.

Ingrediente:

  • 150 g piept de pui
  • 80 g fructe de mare
  • 30 g ceapă roşie
  • 30 g ardei gras
  • 20 ml soia
  • 40 ml vin alb
  • sare şi piper după gust

 

Mod de preparare:

Pui cu fructe de mare: Intr-o tigaie se prăjeşte uşor pieptul de pui. Se adaugă ardeiul colorat şi ceapa roşie tocată fin.

După câteva minute se adaugă fructele de mare şi sosul soia. Se lasă la la fiert până când legumele devin aldente.

condimentează cu sare şi piper.

 

Poftă bună!

 

 

Macrou la Cuptor în Stil Mediterraneean

Macrou la Cuptor în Stil Mediterraneean din: fileuri de macrou, lamaie, usturoi, ulei de masline, rozmarin, sare, piper, rosie, ceapa rosie. Ingrediente: 2 fileuri de macrou (aprox. 200g fiecare) 1 lămâie, feliată 2 căței de usturoi, mărunțiți 1 lingură de ulei de măsline extra virgin 1 linguriță de rozmarin uscat Sare și piper negru, după […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.