Pui cu fructe

Printeaza

Pui cu fructe din: ulei, sare, boia, kiwi, portocale, ananas, smantana, iaurt, suc de ananas, busuioc.

Ingrediente:

  • 4 bucăţi de piept de pui
  • ulei
  • sare
  • 1 praf de boia
  • 2 kiwi
  • 2 portocale
  • 12 felii de ananas (din compot)
  • 4 linguri de smântână
  • 4 linguri iaurt
  • 4 linguri de suc de ananas
  • busuioc

 

Mod de preparare:

Speli pieptul de pui bine şi îl pui la zvântat. Il prăjeşti timp de 8 minute în ulei încins.

Adaugi condimentele, mai laşi puţin, apoi răceşti şi tai cuburi carnea de pui. Kiwi îl cureţi şi îl tai în felii groase.

Cureţi portocalele şi le des­faci în felii. Scurgi rondelele de ananas de suc şi le tai în bucăţi foarte mici.

Pui carnea şi fructele pe 8 beţe de frigărui, groase, alter­nând bucăţile de carne cu feliile de fructe.

Amesteci iaurtul, smântână şi sucul de ananas, apoi sărezi. Serveşti rece, iar dacă doreşti, poţi orna cu busuioc proaspăt.

Recomand pâinea neagră lângă aceste frigărui.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.