Pui cu garnitura de cartofi, morcovi si crutoane

Printeaza

Pui cu garnitura de cartofi, morcovi si crutoane din: pui, cartofi, morcovi, usturoi, paine toast, mustar, pasta de rosii, vin alb, sare, piper, busuioc si ulei.

Ingrediente:

  • 1 pui fiert
  • 6 cartofi noi
  • 3 morcovi
  • 6 catei de usturoi
  • 3 felii de paine toast
  • 50 g mustar
  • 50 g pasta de rosii
  • 150 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • busuioc uscat
  • ulei

 

Mod de preparare:

Intr-un bol se pun muştarul, pasta de roşii, busuiocul tocat mărunt, sarea şi piperul. Se amestecă totul foarte bine. Puiul se freacă cu usturoi şi se presară cu sare şi piper.

Pe exterior se unge cu amestecul de muştar. Se pune în tava unsă cu ulei şi se toarnă vinul. Se coace timp de 30 minute la foc moderat.

Intre timp cartofii se fierb întregi sau se coc lângă pui. Feliile de pâine se taie crutoane şi se prăjesc 2-3 minute în ulei de măsline, presărate cu busuioc tocat. Se scoate puiul pe un platou şi se umple cu cartofi, morcovi şi crutoane.

Pui cu garnitura de cartofi, morcovi si crutoane

Pofta buna!

 

 

Tempeh la Grătar

Tempeh la Grătar: o opțiune excelentă pentru oricine caută o sursă de proteine vegetale, plină de arome și ușor de pregătit. Originar din Indonezia, tempeh-ul este un produs din soia fermentată, bogat în nutrienți și perfect pentru o varietate de preparate culinare. Acesta poate fi gătit într-o multitudine de moduri, dar grătarul îi oferă o […]

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.