Pui cu ghimbir si fasole

Printeaza

Pui cu ghimbir si fasole din: piept de pui, lamaie, portocala, ulei, usturoi, ceapa, ardei, fasole, sos de sdoia, amidon, ghimbir.

Ingrediente:

  • 2 piepţi de pui dezosaţi şi fără piele
  • 1/2 lămâie
  • 1 portocală
  • 2 linguriţe ulei
  • 3 căţei de usturoi
  • 2 cepe mijlocii
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 cutie fasole verde
  • 3 linguriţe sos de soia
  • 1 linguriţă amidon alimentar
  • 1 plic de ghimbir măcinat

 

Mod de preparare Pui cu ghimbir si fasole:

Se încinge uleiul, se adaugă carnea tăiată bucăţi, 1 linguriţă de ghimbir şi usturoiul pisat.

Se sotează până ce bucăţile de carne devin uşor maronii.

Se adaugă ceapa şi ardeiul tăiate peştişori şi fasolea verde.

Separat se dizolvă amidonul în 3 linguriţe de apă, se adaugă zeama de portocală şi de lămâie şi sosul de soia, apoi se toarnă peste carne.

Se acoperă vasul şi se fierbe până când se leagă sosul. Se serveşte cu garnitură de orez.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.