Pui cu ghimbir

Printeaza

300 g de morcovi se curăţă de coajă şi se taie felii subţiri. O bucată de ghimbir (cca 2 cm) şi o ceapă se curăţă de coajă şi se toacă mărunt. Se curăţă doi căţei de usturoi şi se taie felii. Se spală 500 g piept de pui dezosat, se tamponează cu hârtie şi se taie bucăţele.

Carnea se prăjeşte în wok în 2 linguri de ulei timp de 3-4 minute, apoi se scoate. Se prăjesc ghimbirul, ceapa şi usturoiul, se adaugă morco­vii şi se prăjesc 1 minut. Se adaugă 200 g mu­guri de soia. Se condimentează totul cu 1 lin­gură de sos de stridii şi 3 linguri de sos de soia.

In timp ce amesteci puiul, adaugă pătrunjel tocat şi puţin suc de limete.

Pui cu ghimbir

Pui_cu_ghimbir

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.