Pui cu ghimbir
Printeaza300 g de morcovi se curăţă de coajă şi se taie felii subţiri. O bucată de ghimbir (cca 2 cm) şi o ceapă se curăţă de coajă şi se toacă mărunt. Se curăţă doi căţei de usturoi şi se taie felii. Se spală 500 g piept de pui dezosat, se tamponează cu hârtie şi se taie bucăţele.
Carnea se prăjeşte în wok în 2 linguri de ulei timp de 3-4 minute, apoi se scoate. Se prăjesc ghimbirul, ceapa şi usturoiul, se adaugă morcovii şi se prăjesc 1 minut. Se adaugă 200 g muguri de soia. Se condimentează totul cu 1 lingură de sos de stridii şi 3 linguri de sos de soia.
In timp ce amesteci puiul, adaugă pătrunjel tocat şi puţin suc de limete.
Pui cu ghimbir
Pofta buna!