Pui glasat
PrinteazaO reteta simpla de pui glasat din: ciocanele de pui, lapte, ceapa verde, miere, supa de pui sau de legume, piper, ulei si scortisoara.
- 8 ciocanele de pui
- 1 cana cu lapte
- 2 lingurite cu ceapa verde
- 2 lingurite cu miere
- 2 linguri cu supa de pui sau de legume
- 6 boabe de piper
- 1 lingura cu ulei
- scortisoara
Mod de preparare:
Spală ciocănelele şi lasă-le să stea în lapte cel puţin o oră. Aşază-le într-o tavă împreună cu boabele de piper. Stropeşte-le cu ulei şi apă. Lasă lai cuptor, la foc mic, aproximativ 30 de minute.
Separat, taie ceapa rondele şi înăbuş-o în ulei cu adaos de apă. Adaugă mierea, praful de scorţişoară şi supa de pui. Amestecă uşor până se formează un sos bine legat.
Pui glasat
Poftă bună!