Pui glazurat

Printeaza

Pui glazurat din: carne de pui, usturoi, ulei, sos, ghimbir.

Ingrediente:Pui glazurat

  • 550 g carne de pui – copane, piept sau aripi, cu pielită
  • 3 căţei de usturoi, zdrobit
  • 3 linguri ulei de susan
  • 3 linguri sirop de arţar
  • 2 linguri piure de roşii
  • 2 linguri sos de soia
  • 1 lingură sos de peşte
  • 1 lingură ghimbir măcinat

Pentru salata de varza:

  • 4 morcovi, curăţaţi şi răzuiţi mărunt
  • 1/2 varză, tocată
  • 1 ceapă roşie, tăiată felii subţiri
  • 2 linguri maioneză
  • 2 linguri smântână
  • zeama şi coaja răzuită de la 1/2 lămâie
  • 1 lingură sos de chili

 

Mod de preparare:

Combină ingredientele pentru pui într-o tavă de copt încăpătoare. Amestecă si unge uniform puiul, acoperă cu folia alimentară şi lasă să stea 1 oră.

Incinge cuptorul la semnul 6/200°C. Dă la cuptor 30-40 minute, întorcând la jumătatea intervalului, pănă cănd carnea se pătrunde şi pieliţa devine crocantă.

Combină ingredientele pentru salată şi potriveşte gustul de sare şi piper.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.