Pui marinat la gratar cu legume din: piept de pui, ulei, lamaie, usturoi, rozmarin, broccoli, sare, piper. Ingrediente: 125 ml suc de lămâie 125 ml ulei de măsline 5-7 căţei de usturoi 2 linguri rozmarin sare piper 500 g broccoli 2 jumătăţi de piept de pui Mod de preparare: Se prepară un amestec din […]
Pui la gratar cu mazare – reteta simpla
PrinteazaPui la gratar cu mazare din: piept de pui, sare, piper, cimbru, patrunjel, unt, mazare, salata verde, ceapa verde, ulei, zeama de lamaie, busuioc, branza feta, ardei iute si miere.
- 500 g piept de pui
- sare
- piper
- cimbru
- patrunjel
- 50 g unt
- 400 g mazăre
- 1 bucata salata verde
- 2 fire de ceapă verde
- 3 linguri ulei
- zeamă lămâie
- busuioc
- 100 g brânză feta
- ardei iute
- linguriţă miere
Mod de preparare:
Se spală pieptul de pui, se taie fâşii, se unge cu unt, se condimentează cu sare, piper, cimbru și pătrunjel, apoi se pun la rumenit.
Mazărea fiartă se amestecă cu salata și ceapa verde mărunţite.
Se condimentează cu ulei, zeamă de lămâie, cimbru, busuioc și miere.
Puiul se serveşte cu salată, brânză feta şi rondele de ardei iute.
Pofta buna!
poate iti place si:
Pulpe de pui umplute la gratar
Pulpe de pui umplute la gratar din: pulpe de pui, crema de branza, masline, rosii, sare, piper, lamaie, pesto. Ingrediente: 8 pulpe de pui, cu piele Pentru umplutura: 200 g cremă de brânză 100 g măsline negre, fără sâmburi, tăiate mărunt 8 roşii uscate, în ulei, tăiate mărunt sare şi piper negru măcinat […]
Pui intregi la gratar
Pui intregi la gratar din: pui, ulei, piper, boia, sare, vin. Ingrediente: 1-2 pui 2 linguri ulei (sau unt) piper măcinat 1 linguriţă boia sare eventual: 1/2 pahar vin Mod de preparare: Puii se curăţă bine, se spală şi se desfac pe lung în jumătăţi, pentru a putea fi aşezaţi pe grătar. Separat se prepară […]
Pui la gratar cu unt
Pui la gratar cu unt din: pui, unt sau ulei, patrunjel. Ingrediente: 2 pui de circa 800 de grame fiecare 100 g unt sau ulei pătrunjel verde Mod de preparare: Spintecaţi puii pe spinare de la cap la coadă, scoateţi-le şira şi oscioarele de prisos, apoi aplatizaţi-i, folosindu-vă de ciocanul din lemn pentru bătut şniţelele. […]
Pofta buna!
puiul la gratar este cel mai bun, cu mazarea nu ma prea inteleg eu