Pui la gratar cu mozarella si pesto

Printeaza

O reteta de pui la gratar cu mozzarella si pesto din: piept de pui, otet balsamic, mozzarella si pesto.

Ingrediente:Pui la gratar cu mozarella si pesto

  • 4 piepti de pui
  • 400 ml otet balsamic
  • 200 grame mozzarella
  • 100 grame pesto

 

Mod de preparare:

Intr-un bol amesteca puiul cu 200 ml otet balsamic si lasa la marinat timp de o ora. Intr-o cratita adauga restul de otet si lasa pe foc pana fierbe. Lasa 15 minute, pana cand otetul se reduce si devine ca un sirop. Lasa apoi sa se raceasca.

Incinge gratarul si pune carnea de pui pe gratar. Lasa pe gratar timp de 8 – 10 minute pe fiecare parte. Aseaza apoi carnea pe un platou. Pe fiecare piept de pui aseaza cate o felie de mozzarella. Acopera in folie de aluminiu si da la cuptor pentru 5 minute.

Puiul la gratar cu mozzarella se serveste cu pesto si siropul de otet.

Pui la gratar cu mozarella si pesto

Pui la gratar cu mozarella si pesto

Pofta buna!

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.