Pui la gratar cu mozarella si pesto
PrinteazaO reteta de pui la gratar cu mozzarella si pesto din: piept de pui, otet balsamic, mozzarella si pesto.
- 4 piepti de pui
- 400 ml otet balsamic
- 200 grame mozzarella
- 100 grame pesto
Mod de preparare:
Intr-un bol amesteca puiul cu 200 ml otet balsamic si lasa la marinat timp de o ora. Intr-o cratita adauga restul de otet si lasa pe foc pana fierbe. Lasa 15 minute, pana cand otetul se reduce si devine ca un sirop. Lasa apoi sa se raceasca.
Incinge gratarul si pune carnea de pui pe gratar. Lasa pe gratar timp de 8 – 10 minute pe fiecare parte. Aseaza apoi carnea pe un platou. Pe fiecare piept de pui aseaza cate o felie de mozzarella. Acopera in folie de aluminiu si da la cuptor pentru 5 minute.
Puiul la gratar cu mozzarella se serveste cu pesto si siropul de otet.
Pui la gratar cu mozarella si pesto
Pofta buna!