Risotto cu Urzici din: orez, urzici, ceapa, usturoi, vin alb sec, ulei de masline, sare, piper. Redescoperă gustul inconfundabil al urzicilor într-o rețetă de risotto cremos, care combină perfect prospețimea primăverii cu textura bogată și aromatica a acestui clasic italian. Risotto cu urzici este o alegere excelentă pentru un prânz sau o cină rafinată, aducând […]
Pui gustos si aromat cu rozmarin
PrinteazaPui gustos si aromat cu rozmarin din: piept de pui, iaurt, usturoi, rozmarin.
Ingrediente:
- 2 jumătăţi piept de pui
- un pahar mic iaurt de băut
- 2 căţei usturoi
- o crenguţă rozmarin
Mod de preparare:
Iaurtul se amestecă bine cu usturoiul pisat si jumătate din cantitatea de rozmarin.
scufundă carnea în acest amestec si se lasă 30 de minute.
încinge grătarul foarte bine şi se asază pe grătar carnea uşor ştearsă de iaurt. lasă 5 minute pe fiecare parte şi se serveşte cu restul de rozmarin deasupra.
Pui gustos si aromat cu rozmarin
Pofta buna!
Hrișcă cu Ciuperci și Ceapă din: hrisca, ciuperci, ceapa, ulei de masline, sare, piper, patrunjel. Redescoperiți simplitatea și savoarea cu această rețetă de hrișcă cu ciuperci și ceapă, un fel de mâncare nutritiv și ușor de preparat. Combinând textura unică a hrișcii cu aromele bogate ale ciupercilor și cepei, această rețetă este îmbogățită cu ierburi […]