Pui la cuptor cu orez si migdale din: pui, orez, migdale, eminte de brad, carne tocata de vita, iaurt, cocos, cuisoare, scortisoara, piper, sare. Ingrediente: 1 pui mai mare 1 pahar orez 1 pahar migdale 1 pahar seminţe de brad 500 g carne tocată de vită, uşor prăjită în ulei 1 pahar cu iaurt nucă […]
Pui haiducesc
PrinteazaPui haiducesc din: pui, ulei, rosii, vin, smantana, sare, piper, patrunjel.
- 3 pui mijlocii
- 1 dl ulei
- 4-5 buc. rosii bine coapte
- 1 pahar vin
- 100 gr. smintina
- sare
- piper
- patrunjel verde tocat
Mod de preparare:
Puii curatati si spalati bine se presara cu sare si se asaza intr-o tava cu ulei la cuptor.
Dupa 10-15 minute se adauga vinul. In timpul frigerii se stropesc cu sosul format.
Rosiile spalate se curata de pielite si seminte, se taie foarte marunt si se pun la fiert cca 10 minute.
Cind puii sint bine patrunsi se scot, se desoseaza (se scot oasele) si se portioneaza.
Sosul format se amesteca cu smintina, se potriveste de sare si piper si se mai fierbe cca 10 minute.
Pe un platou decorat cu frunze de salata verde se asaza carnea, se toarna deasupra sosul amestecat cu rosiile, apoi se presara cu verdeata.
Pofta buna!
poate iti place si:
Pui la cuptor cu orez si migdale
Pulpe de pui la cuptor cu legume asortate
Pulpe de pui la cuptor cu legume asortate din: ulei, usturoi, sare, piper, fasole verde, ceapa, ardei, cartofi, pulpe de pui, lamaie.
Pui la cuptor cu sos raita
Pui la cuptor cu sos raita din: ciocanele, lamaie, ghimbir, paprika, ulei, iaurt, castravete, menta. Ingrediente: 8 ciocănele de pui sucul de la 1 lămâie • 4 căţei de usturoi, zdrobiţi 0 rădăcină de ghimbir, curăţată şi rasă 1 linguriţă cu paprika 2 linguriţe cu garam maşala 3 linguriţe cu ulei de floarea-soarelui 225 ml […]
Pofta buna!